A Vredestein Quatrac Pro+ verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

A Vredestein új, nagy teljesítményű négy évszakos gumiabroncsa verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

  • A Vredestein Quatrac Pro+ gumiabroncsot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy kiemelkedő tapadást, tartósságot és hatékonyságot nyújtson a nagy teljesítményű személyautók és SUV-ok esetében
  • Az új generációs polimerek, valamint a magas szilika- és műgyantatartalom piacvezetőhöz méltó teljesítményt tesznek lehetővé a nedves utakon; emellett a havas és latyakos felületeken való kezelhetőség is jelentősen javult
  • Egyetlen másik márka sem rendelkezik négy évszakos gumiabroncsok olyan széles portfóliójával, amelyben 17–22 colos kerekekhez van elérhető választék
  • A négy évszakos gumiabroncsok szegmensében szerzett 30 évnyi innovációs és piacvezetői tapasztalatra építünk
  • Augusztustól Európa-szerte elérhető

Az Apollo Tyres megerősítette a vadonatúj Vredestein Quatrac Pro+ négy évszakos gumiabronccsal kapcsolatos részleteket. A kimondottan nagy teljesítményű személyautókhoz és SUV-okhoz tervezett abroncs új mércét állít a tapadás, a tartósság és a hatékonyság terén. Az új gumiabroncs augusztustól Európa-szerte kapható lesz, és a bevezetését követően 108 méretben válik elérhetővé, 17–22 colos kerekekhez.

Az új gumiabroncs ugyanazokban a méretekben kerül forgalomba, mint a népszerű Vredestein Quatrac Pro (amely továbbra is kapható lesz), így biztosítjuk, hogy az Apollo Tyres prémium márkája, a Vredestein ezután is a négy évszakos gumiabroncsok legnagyobb választékát kínálja a piacon.

Az új Quatrac Pro+ első osztályú tapadást biztosít a nedves utakon, ráadásul a népszerű Quatrac Pro gumiabroncshoz képest 5%-kal jobb tapadást tud felmutatni, valamint 5%-kal csökkenti a gördülési ellenállást a nagyobb üzemanyag-hatékonyság érdekében. A gumiabroncs egész évben biztosított kiváló teljesítménye a fejlett futófelület-kialakításnak és a keverék-alapanyagok új, kifinomult összetételének köszönhető.

Vredestien Quatrac pro+

A szélesebb hosszirányú barázdák megkönnyítik a gyors vízelvezetést, valamint a középső részen végigfutó lamellák javítják a vízeloszlást, és megakadályozzák a vízenfutást. A továbbfejlesztett anyagösszetételben új generációs polimerek találhatóak, valamint nagy arányban tartalmaz szilikát és műgyantát, ami javítja a tapadást a nedves felületeken, továbbá maximális kormányzási reakciót és stabilitást biztosít a havas és latyakos utakon.

Az új gumiabroncs robusztus külső vállblokkokkal rendelkezik, amelyek kanyarodás során nagy stabilitást nyújtanak, miközben rendelkezik egy bizonyos szintű rugalmassággal is, amely lehetővé teszi a futófelületblokkok hosszanti deformálódását rendkívül hideg környezetben, így maximalizálva a tapadást havas felületeken. A gumiabroncs oldalfala tartalmazza a „hármas hegycsúcs és hópehely” szimbólumot, ami igazolja a minden évszakban megbízható teljesítményt és a téli körülményeknek való megfelelést.

A Quatrac Pro gumiabroncshoz képest az új abroncsban az Apollo Tyres hosszú távú környezetvédelmi céljainak megfelelően 1,5%-kal magasabb a fenntartható anyagok felhasználása.

„A Quatrac Pro+ a négy évszakos gumiabroncsok versengő európai piacán végzett 30 évnyi innováció eredménye.” – mondta Yves Pouliquen, az Apollo Tyres értékesítési és marketingcsoportjának vezetője. „A legújabb kínálatunk új összetétellel és olyan tervezési jellemzőkkel mutatkozik be, amelyek az egész szegmenst átformálják. Bármely iparágban óriási feladat egy ilyen vezető pozíció fenntartása, a hollandiai K+F csapatunk azonban képes volt úgy javítani a teljesítményt, hogy közben a méretopciók lenyűgöző választékát is lehetővé tették, beleértve néhányat a legnagyobb méretek közül is.”

30 éve a négy évszakos gumiabroncsok piacán

Az Apollo Tyres Vredestein prémium márkája 1993 óta fejleszt négy évszakos gumiabroncsokat. Az azóta eltelt idő alatt a szegmens úttörőjévé vált, és továbbra is az élvonalban helyezkedik el a technológia és az innováció terén. A hamarosan érkező Quatrac Pro+ mellett az Apollo Tyres jelenleg három főbb terméket kínál a piacon: a Vredestein Quatrac, a Quatrac Pro és legújabban a Quatrac Pro EV gumiabroncsot, amely az első, kimondottan akkumulátoros elektromos és hibrid járművekhez készült négy évszakos abroncs. Ezenfelül a vállalat kínálatában szerepel még a Pinza AT is SUV-ok és terepjárók számára, valamint a Comtrac 2 All Season+ haszongépjárművekhez és lakóautókhoz.

Az idén év elején bemutatott Quatrac Pro EV fejlesztésében jelentős szerepet játszott az Apollo Tyres elmúlt 25 év során fejlesztett virtuális prototípusgyártó szoftvere, amely nagymértékben javítja a hatékonyságot, a teljesítményt és a környezeti hatást. Ennek a technológiának a használata sokat segített abban, hogy a vállalat megőrizhesse versenyelőnyét a négy évszakos gumiabroncsok piacán, és jól szemlélteti, hogyan fejlődik az Apollo Tyres és a Vredestein márka az innovatív és fenntartható termékek létrehozásán keresztül.

Válogasson kedvére nyári gumi kínálatunkból, szereltesse át az országban bárhol, 200 szerviz pontunk vagy szerviz Partnerünk bármelyikénél

A Vredestein Quatrac Pro+ verhetetlen tapadást biztosít a nedves utakon

A Vredestein új, nagy teljesítményű négy évszakos gumiabroncsa verhetetlen tapadást biztosít a nedve
2023.06.26 12:58

Lambda-szonda hiba, csere és működési elvek

A lambda-szonda vagy kevésbé ismert nevén oxigénszenzor a kipufogó rendszer elengedhetetlenül fontos
2023.06.21 14:36

Nyári szezon biztonságosan – Continental PremiumContact 7

A Continental legújabb PremiumContact 7 abroncsa már elérhető, épp időben a szezonváltáshoz. Ez a pr
2023.06.12 14:34

Új Versenyt hirdet a Vredestien a 1000 Miglia futamon

Új versenyt hirdettek meg a Vredestein prémium abroncsmárka és az ikonikus 1000 Miglia klasszikus au
2023.06.09 09:55

Miért nyikorog a fék? Lehetséges okok és megoldások!

A fékrendszer karbantartására kiemelten fontos figyelmet fordítani. A megfelelően működő fékek eleng
2023.06.06 14:27

Élmezőnyben a Falken csapata a Nürnburgringen

A Falken Motorsports csapata a top 10-ben végzett az ADAC TotalEnergies 24 órás versenyen, amely a h
2023.05.30 13:11